Permacultuur tuincoach

Permacultuur Tuincoach

Naast het ontwerpen van de eetbare tuin helpt eetjetuin je ook bij het onderhoud ervan en geeft je adviezen over hoe je nu met permacultuur in je tuin aan de slag kunt.

Heb of wil je een eetbare tuin en kun je wel wat hulp gebruiken.Weet je niet hoe je moet beginnen of wanneer je wat kunt doen in de tuin. Woon je in een straal van 25 km van Amersfoort. Dan is de eetjetuin Permacultuur tuincoach misschien wel een idee voor jouw?

Daarvoor kun je een tuincoach abonnement kopen.

Alle tuincoach abonnementen beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kijken we samen wat je hulp vraag is en hoe we die kunnen invullen.

Tuincoach Basis:

4x per jaar gaat de permacultuur tuincoach samen met jouw aan de slag in de tuin. Elk seizoen 1 keer. Zo leer je de seizoenen en je tuin te zien door een permacultuurbril.

Wat doen we samen zodat je daarna zelf aan de slag kunt:

– samen observeren we je tuin, krijg je advies over beplanting en bemesting en hoe je de permacultuur principes in je tuin beter kunt toepassen

Afhankelijk van het aantal uur per keer kost dat

1 uur per keer: 180,- per jaar

2 uur per keer 300,- per jaar

de op maat tuincoach:

wil je vaker de permacultuur tuinhulp of heb je andere tuinhulp wensen neem dan contact op met eetjetuin.nl en dan kijken we wat er mogelijk is.

Heb je geen tijd en wil je graag dat eetjetuin je tuin onderhoudt of wil je een onderhoudsplan voor het komende jaar neem dan contact met eetjetuin op.