De moestuin van eetjetuin na 3 weken zomervakantie

Je raad het al, een bedrijf in eetbare tuinen en moestuinieren en dan in het hoogseizoen 3 weken met vakantie gaan is niet handig. Je vreest dat je oogst verdroogt, verpietert of je tuin wordt overwoekerd door aller hand onkruid. Met alle werk wat er bijhoort bij thuiskomtst. Hoe is dat nu in een moestuin waarin de permacultuur principes worden toegepast. Daarover heb ik 5 weken geleden, toen we net terug waren van vakantie, dit filmpje gemaakt. Een beetje verlaat aan toegekomen om online te zetten, maar ik wilde het jullie toch laten zien.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: