Permaculture design certificate op de deurmat!

2016-08-03 13.04.26Terug gekomen van 3 weken vakantie in de overheerlijke Morvan, lag er een mooi pakketje in de brievenbus. Net voordat we weg gingen had ik mijn PDC afgerond en nu lag het bewijs op de deurmat. Nouja meer op de keukentafel. Na een jaar studeren, leren, tekenen, lezen bij Maranke Spoor en Lucas Brouns via permacultuuronderwijs.nl het officiële briefje voor Permacultuur ontwerper. Leuk!

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: