Permacultuur en je moestuin.

Moestuinieren op basis van permacultuur is meer dan tuinieren. Het is meer dan alleen goed omgaan met de tuin. Het gaat over denken in kringlopen, meewerken met de natuur om zo een systeem te ontwerpen die aansluiten op de natuur en je eigen wensen op de specifieke plek. Dat leer je o.a. door te observeren en ook door je natuurlijker kennis en vaardigheden te vergroten.

Eetjetuin heeft daarvoor een moestuincursus op basis van permacultuur. Een cursus waarin je leert moestuinieren op een natuurlijke manier. Waarin je leert over permacultuurprincipes en hoe je ze kunt toepassen in je tuin.

De cursus is verdeeld over 5 woensdagochtenden 9 maart, 13 april, 22 mei, 7 sept, en 5 oktober.

Wil je meer weten kijk dan bij eetjetuin.nl/workshops2013 de gezusters

 

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: