eetbare buurttuin

Deze week komt mijn oproep voor een eetbare buurttuin in de wijkkrant van Zielhorst. Joehoe!

Een Tuin voor de buurt om in te oogsten, spelen en elkaar te ontmoeten. Ik zoek daarvoor buurtbewoners die het leuk vinden om samen met mij z’n pracht plek te maken.

todmorden incredible edible(2)

Een van mijn inspiratiebronnen is de Engelse plaats Todmorden,met hun incredible edible. Maar ook dichterbij huis in mijn eigen Stad hebben we een inspirerend voorbeeld, Het postzegelpark aan de Leusderweg.

todmorden incredible edible 002(1)

Misschien heb je mijn oproep al gezien in de wijkkrant, of misschien nog niet. Voor mensen die het mee willen denken of helpen organiseer ik, in tegenstelling tot wat in de wijkkrant staat, 9 december en 6 Janurari  om 20.00 een kennismakingsbijeenkomst met een lezing over eetbare buurttuinen.

Pagina 06

Kom je ook?

meld je dan aan via serai.bressers@gmail.com of met het contactformulier vermeld even welke data je voorkeur heeft.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

2 gedachten over “eetbare buurttuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: