Tags

, , , , ,

De herfstframboos is een mooie aanvulling in de eetbare siertuin voor het najaar. Tot dat het vriest kun je van deze framboos oogsten.

herfstframboos2015Hier oogsten we dan nog steeds frambozen. Elke week worden we nog verrast met een aardig bakje herfstframbozen. De framboos die hier staat is geloof ik wel een van de bekenste, de atum bliss, en hij verrast me elk jaar weer hoeveel bessen hij in het najaar produceert.Ze zijn dan wel niet meer zo zoet als de zomerframboos maar nog steeds een lekker aanvulling bij het toetje. De kinderen zijn er gek op en willen ze het liefst meteen opeten natuurlijk. Voor de magen van de grotere mensen hier moet ik dus vakkundig frambozen achterover drukken 😉

herfstframboosplant2015Nog even en het is klaar met deze gulle gever. De bladeren beginnen al te verkleuren. Nu nog even genieten. Hmmmmm!