Tamme Kastanje recepten gezocht!

Tijdens een rondje wandelen door de wijk zag ik onder de tamme kastanje prachtige vruchten liggen. Samen met Zoonlief begon ik er een paar te verzamelen om ze te roosteren. Komt een buurman, met een grote zak vol kastanjes naar ons toe. Die mochten we hebben. Heel leuk! Maar wel wat veel om te roosteren/poffen. Ik zoek nog lekkere recepten voor te poffen of ze anders te eten. Ik heb ze eerlijk gezegd nog nooit vinger aflikkend lekker gegeten.

Wie heeft er super vinger aflikkende tamme kastantje recepten voor me?

tammekastanjes_2015

 

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: