Foto van de week: komkommertijd?

kokommertijd2015De komkommer tijd is weer aangebroken. Ik houd er wel van heerlijk rustig en relaxed. Dat doen deze slangkomkommers ook. ze staan lekker buiten, in de zon en regen. Nog even dit soort weer en ze kunnen geoogst worden. Aan komkommers straks geen gebrek. Laat ik hier nu echte komkommermonsters in huis hebben. 😉

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: