Foto van de week: de Japanse Wijnbes

Japanse wijnbes2015

Deze week een van mijn lievelingsbessen. De Japanse wijnbes. De bessen zijn heerlijk zoet en ook erg kwetsbaar, dat betekend meteen opeten. Je zult ze daardoor ook niet vlug in de winkel zien liggen. Een ideale klimmer voor in de sierlijke moestuin. Je moet wel een beetje opletten voor de doornige takken, die ook een mooi effect hebben door de rode kleur.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: