Foto van de week: de sierlijke moestuin

bredemorgen_totaal_juli2015

De week eentje van de sierlijke moestuin van eetjetuin. Het duurde even voordat alles goed op gang kwam dit jaar, maar als ik nu op de tuin kom straalt hij me tegenmoet, zelf op een regenachtige dag als vandaag. Ik word zo vrolijk van de goudsbloemen die overal groeien en stralen op een regenachtige dag. Net als van de twee velden vol met phacelia, waar het een drukte van jawelste is door de vaste bezoeker de bij.

Een moestuin is een waar paradijs voor vogels, konijnen en fazanten, dus helaas moeten er van die niet foto-genieke- netten overheen, om de oogst te beschermen.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: