Foto van de week: Oogsten maar!

oogst8-7-15(BM)

Vanochtend kon ik eindelijk weer naar de moestuin. Het was druk afgelopen week, en veel te warm om ook maar wat te doen op die zonne oase, behalve water geven dan. Vandaag geen zonne oase in de moestuin, maar een verfrissende douche. Nu groeit alles heerlijk.

De eerste courgettes kon ik meenemen, lekker klein, met veel smaak. De laatste tuinbonen en ook wat capercijners mochten mee. Wat bloemen dit keer gewoon voor op tafel( goudsbloem en phacelia) en sla.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: