Foto van de week: Bosaardbeien.

bosaardbeien_wijdeveldstraatEen van mijn favoriete bodembedekkers in de eetbare tuin zijn deze eerlijke bosaardbeien. Ze staan naast de andere soorten aardbeien in de tuin. Door hun fijne blaadjes ontstaat er een aangenaam vochtig klimaat tussen de bladeren en de aarde. Los daarvan zijn de vruchten heerlijk zoet. Ze zijn minuscule maar zo lekker!

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: