Foto van de week: de Kruisbes

kruisbes:vrouwenmantelWat een mooie combinatie is het geworden:

de Hinnonmaki Rod, met nog net niet rijpe bessen achter de prachtig gele bloemen van de vrouwenmantel(die hier dienst doet als randbeplanting), in de eetbare siertuin van Eetjetuin. Als ik uit het woonkamer raam kijk staalt dit tafereeltje me tegemoet.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: