Tags

, ,

Sinds een jaar wonen we in Zielhorst/Amersfoort en wordt er hard gewerkt om van onze ,destijds verwilderde tuin, een eetbare tuin te maken. Waar ook nog onze kinderen in kunnen spelen. Afgelopen jaar is er veel gebeurt en komen er steeds meer eetbare planten in de tuin. Wil je eens komen kijken in een eetbare tuin. Dan kan dat aan het eind van de zomervakantie

Op zaterdag 22 augustus van 13.00 tot 16.00 is er open tuin op de Wijdeveldstraat 36 te Amersfoort. Ben je nieuwsgierig en heb je nog een gaatje in je vakantie agenda kom dan gezellig langs en kijk onder het genot van een hapje en een drankje naar een eetbare siertuin.

Wil je langs komen dan vinden we het fijn dat je aanmeld.

Dat kan door een mail te sturen naar serai.bressers(at)gmail.com of door bijgevoegd contact formulier: