Heerlijke vakantie gehad!

Je hebt afgelopen 3 weken misschien de berichten van eetjetuin gemist en misschien ook niet. Maar wij waren met vakantie. Even 2 weken naar zee, en ik moest er stiekem ook weer even inkomen, na 2 weken niks.

IMG_0846

We hebben heerlijk genoten van de weidsheid van de zee, fietsen door de duinen, vliegeren en zandkastelen bouwen.

 

InstagramCapture_78add37b-20b6-4dc0-92bb-b312ef98e144Toen we thuis kwamen werden we begroet door de rozen in onze tuin. Voor de vakantie zaten ze vol knoppen die nu in alle uitbundigheid bloeien. Tijdens onze vakantie is de tuin van blauw/paars naar rood gekleurd. Wat een geweldig welkom was dat van de tuin. Voor de rest is het erg rustig in de tuin. Door de droogte en toch wel lage temperaturen, groeien de dingen niet zo snel. Dat heeft voor en nadelen. De droogte zorgde ervoor dat de slakken, wat minder actief zijn en courgette, en pompoen er nog zijn, maar wel erg klein.

Met de aanhoudende droogte van afgelopen en komende week hebben de planten het zwaar dus ga ik extra naar de moestuin om water te geven, met name in de ochtend om zo de slakken te slim af te zijn. Hopelijk werkt het.

 

 

 

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: