Perspotjes DIY

Laatst kwam ik bij het neuzen op tuinspul.nl (een van mijn favouriet sites voor de tuin) z’n leuk dingetje tegen voor het zelf maken van perspotjes. Namelijk een perspotjes stamper, hiermee kun je met krantenpapier zelf gemakkelijk perspotjes kunt maken. Ik had helaas niks anders nodig bij tuinspul.nl en vond de verzendkosten toch wat aan de hoge kant voor z’n leuk dingetje.

Maar alsof ik op mijn wenken werd bediend kwam ik deze manier van perspotjes maken tegen via GreenEvelien.com.

Dit is nog veel makkelijker en handiger dan de perspotjes stamper. Je hebt altijd wel lege toiletrollen in huis en met een schaar is het zo gepiept. Je hoeft je zaailingen niet te verspenen. Dus geen risico op mislukte verspeen acties. De toiletrolletjes composteren vanzelf in de aarde. Heel handig allemaal, en geen extra tools nodig. Zo heb ik het graag.

Dus aan de slag met zelf perspotjes maken. Mooi klusje voor een regenachtige zondagmiddag 😉

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: