Tags

, , ,

WP_20150322_15_40_46_ProIn de ochtend is het nog behoorlijk fris, en ’s middags schijnt heerlijk het zonnetje. Daar maken we bij eetjetuin graag gebruik van. Vandaag op een mooie zondag middag zijn wat mooie zaden de grond in gegaan. O.a.: Blauw schokkers, tuinbonen, regenboog radijs, regenboog wortels. We houden van kleur bij eetjetuin. Maar ook juffertje in het groen, dat staat zo mooi tussen de wortels en brengt ook nog eens de wortelvlieg op een dwaal spoor. Deze kunnen makkelijk direct in de koude grond, wel goed opletten dat het jonge groen niet meteen wordt opgepeuzeld door fazanten of konijnen. Bescherming is op de tuin van eetjetuin dan ook erg gewenst.

Er wachten deze maand o.a. nog:
– lathyrus (zo mooi in de moestuin)
– tomaat
– rode kool
– gele Cippolini ui

Wat heb jij gezaaid vandaag?