opmeten van Groentjes uit kruiskamp

De lente lijkt toch echt te zijn begonnen, met alle tuin kriebels erbij. Sinds een aantal weken zijn we druk bezig met het verder plannen van het project Groentjes uit Kruiskamp. De eerste ontwerp schetsen zijn alweer klaar, en de maattekeningen liggen op plank om gemaakt te worden.

Vanochtend moest daar het een en ander voor gebeuren, de maten van de bestaande situatie opmeten. Dus daar ging ik met meetlint, pen en papier in het vroege ochtend gloren. Zodat we straks op 25 maart de 6 extra moestuintjes en kruidentuin kunnen gaan aanleggen.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: