We zijn er weer!

Al een hele tijd heb ik hier niks geschreven.Ik zie dat het alweer anderhalf jaar geleden is. Er is hier, bij Eetjetuin, ook veel gebeurt sinds de laatste post. Afgelopen jaar hebben wij de nodige avonturen beleefd. We zijn verhuisd en hebben er een dochtertje bij gekregen. Het schrijven schoot er daardoor een beetje bij in. Ook op tuingebied was het een beetje rustig. We moesten even een nieuwe balans vinden in ons leventje.

Nu Dochterlief alweer bijna 1 jaar is en de eerste krokussen al weer uitgebloeid zijn begint het tuinseizoen weer te kriebelen. Dus vanaf nu ben ik er weer, met eetbare tuin ontwerpen en tips.

Inmiddels ben ik alweer druk bezig met het plannen, tekenen en beplanten van een 3 tal eetbare smultuinen.

  • onze eigen moest- en proeftuin in park Schothorst te Amersfoort
  • een eetbare siertuin, in Amersfoort/Zielhorst.
  • en de voortzetting van de smultuin in de wijk Kruiskamp (Amersfoort), Groentjes uit Kruiskamp, die samen met 033 Groen in 2013/2014 is gestart.

Een mooi voorjaar allen! Wij hebben alvast van de eerste zonnestralen genoten!WP_20150216_001

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: