Lieveheersbeestjes

image

Tijdens het organiseren van de schuur op deze regenachtige dag, kom ik dit tafereeltje tegen. Een apart huisje hebben we niet nodig. Een rommelig schuurtje vinden ze prima. Geloof dat ik deze rommeltjes voorlopig gewoon laat zitten in de schuur. Waar een beetje luiheid niet goed voor is.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: