Eet je tuin verandert

Hallo lieve mensen,

Door de tijd heen ontwikkelen zich dingen, zo ook de activiteiten van Eetjetuin. Afgelopen zomer is ons gezin verhuisd naar een leuk eigen huis. Met deze verhuizing veranderd niet alleen ons stekkie maar ook Eetjetuin. Een lang gekoesterde wens is er namelijk bijgekomen. Namelijk: de ideale tuin, die erop wacht om een eetbare tuin te worden. En hoezo is deze tuin zo ideaal. Deze tuin is helemaal van mijzelf, en en direct vanuit mijn keuken bereikbaar. Zo kan er direct vanuit de tuin gegeten worden. Inmiddels ben ik al druk bezig met ontwerp en tuinactiviteiten. Door deze ontwikkeling krijgen mijn kokkerel activiteiten een andere vorm. De vorm van kook-experimenten uit eigen tuin.

Onder de naam serai.nl was ik al een tijdje bezig met het ontwerpen van eetbare tuinen en nu is het tijd om beide initiatieven samen te voegen. Zo komen tuin en koken bij elkaar.

Door de samenvoeging van deze passies heeft Eetjetuin vanaf heden:

  • ontwerp en advies over en voor de eetbare tuin.
  • koken met groente en fruit uit de eigen biotoop.
  • inspireert eetjetuin je met leuke, lekkere en verrassende groente.

Eetjetuin wordt meer dan koken, Eetjetuin wordt jouw Voedselarchitect.

Komende tijd zullen er wat verandering op de site komen die met de nieuwe activiteiten van Eetjetuin te maken hebben. Hou het dus in de gaten.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: