Bolle buiken kook verlof

Vanaf 24 november heb ik bolle buiken kook verlof. Ergens  tussen 6 december en 10 januari komt ons eerste kindje op deze wereld.

Afgelopen maanden heb ik heerlijk in de keuken gestaan om elke donderdag een heerlijke biologisch vegetarische, eet je tuin afhaalmaaltijd, voor jullie te maken. Nu gaat mijn buik toch enigszins in de weg zitten, en vraagt het nieuwe wezen in mij om het rustig aan te doen. Daarom deze ingelaste pauze tot omstreeks begin maart 2012. Dan ben ik terug met natuurlijk de bekende eet je tuin afhaalmaaltijden maar met nog meer lekkere eet opties. Begin 2012 zal ik hier meer over vertellen.

In de tussentijd kun je regelmatig mijn blogs zien verschijnen over de winter. Zo ligt de aardpeer, rode kool, en het teeltplan al op de plank. 🙂

Wil je deze laatste week nog meegenieten. Dan heb ik een oosterse Bloemkoolsoep voor je.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: