Tags

, , ,

Vanaf 24 november heb ik bolle buiken kook verlof. Ergens  tussen 6 december en 10 januari komt ons eerste kindje op deze wereld.

Afgelopen maanden heb ik heerlijk in de keuken gestaan om elke donderdag een heerlijke biologisch vegetarische, eet je tuin afhaalmaaltijd, voor jullie te maken. Nu gaat mijn buik toch enigszins in de weg zitten, en vraagt het nieuwe wezen in mij om het rustig aan te doen. Daarom deze ingelaste pauze tot omstreeks begin maart 2012. Dan ben ik terug met natuurlijk de bekende eet je tuin afhaalmaaltijden maar met nog meer lekkere eet opties. Begin 2012 zal ik hier meer over vertellen.

In de tussentijd kun je regelmatig mijn blogs zien verschijnen over de winter. Zo ligt de aardpeer, rode kool, en het teeltplan al op de plank. 🙂

Wil je deze laatste week nog meegenieten. Dan heb ik een oosterse Bloemkoolsoep voor je.