Weekgerecht 3 november 2011

Pompoenrisotto met tamme kastanjes.

wat een heerlijke herfst is het toch dit jaar, met die zonnige stalen en de halloween nog maar net voorbij is er deze week een heerlijke risotto, met herfst smaken, zoals kastanjes. En zeg nou zelf  geen halloween zonder pompoenen natuurlijk 😉 ook heerlijk in deze risotto.

Voor de eerste keer hier, bestel en betaal dan via www.tweetjemee.nl, of meldt je aan voor de nieuwsbrief.

Advertentie

Gepubliceerd door Serai Bressers

Ontwerp eetbare tuinen. Tuinen die naast mooi ook eetbaar zijn. Aan de tuinen koppel ik recepten en geef handige tips over hoe je met de ruimte in de tuin om kunt gaan. Eetbare ontwerpen van kleine stadstuinen, balkons, eten uit bloembakken of bostuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: